De lift

Een van de fantasie om seks te hebben van zowel de vrouw als de man
is toch wel de lift. 

En daar gaat het volgend verhaal over : De lift.

Yun stond hijgend in de hal wachtend op de lift deed ze nog wat oefeningen terwijl ze verlangde naar een hete douche na de vijftien kilometer hardlopen en in gedachten voelde ze de warme stralen van de douche al op haar licht getinte huid.

Yun was een vrouw van Chinese afkomst, met haar 1 meter 40 en 38 kilogram, klein en fijn gebouwd met lang zwart glanzend haar tot net over haar schouders. Vanwege haar werk op kantoor waarin ze voor haar gevoel te weinig bewoog liep ze drie keer per week hard en bezocht ze nog twee keer de sportschool.

Nu deze zondagochtend had ze haar langste afstand voor de week gelopen, haar shirt kleefde bezweet tegen haar lichaam en tekende haar bescheiden borsten af, ze verlangde naar haar verdiende douche zo vroeg op de ochtend. Ze liep bij voorkeur vroeg, de frisse ochtendlucht gaf haar energie en ze kon ongehinderd lopen.

Nu tegen achten ging de gong en de liftdeuren schoof open, heel even bekeek ze zichzelf in de spiegel tegenover de deur, de schaduw van haar donkere tepels was zichtbaar door haar witte shirt en zo met haar strakke hardloopkleding waren haar bescheiden vrouwelijk vormen toch goed zichtbaar en even glimlachte ze naar zichzelf, draaide een kwartslag en drukte de knop in voor de bovenste verdieping.

De deur schoof al dicht maar vanuit haar ooghoek zag ze de beweging, op het allerlaatst sprong er nog iemand in de lift en wel op een zodanige manier dat de deur gewoon dicht ging, hij had de sensor ontweken…..

– Wegens een aantal reacties is er besloten om de rest van het verhaal te verwijderen.

Petra en Pieter.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s